24. syyskuuta 2010

Jee jälleen viikonloppu

Tänään sain viimein huokaista, että se oli tasan vika kerta kun meen enää koskaan elämäni aikana liikuntapäivänä käveleen! Syksyn liikkapäivät vaan on vähän sellaisia "minne sitä menis kun mikään noista ei kiinnosta", joten ei ihme että sitä tulee vähän juhlittua.



Huomasin tänään että Kanon Wakeshimalta on tullu lisää musaa! Ja heti sitä tuli päivitettyä omat varastot uudella musalla~ Onnekseni sain ladattua ne kaikki samat kappaleet mitä joskus olin ladannu mutta ne oli sitten kadonnu jostain syystä... Mutta siis! Ihastuin tuohon kappaleeseen ja uudelleen lolitamekkoihin =w= Kanon vaan näyttää niin söpöltä noi mekot päälläänsä.

Mitäköhän muuta... ah! Gikon ja toisen kaverin kanssa mennään kattomaan huomenna leffaa, Salttia ja sitten mennään yöksi meille tai Gikolle... Ja jos oon onnekas saan huomenna uuden takin~ Mutta sen näkee sitten

1 kommentti:

  1. Niin tulee VÄHÄN jäljessä tämäkin kommentti.... kun unohdin mitään kirjoittaa ehheheh!

    Niin siis tosiaan viimeinen liikuntapäivä kävely on takana (samoin suunnistukset!).

    Ja tuo kanonin musavidjo on ihana~ ja samoin kappalekkin (tälläisenä välikommenttina, nyt tuli kauhea hinku kuunnella sitäkin tässä samalla kun lukee KOKEISIIN....jos lukee, ei kyl pitää lukea kun kerran se on huomenna!)

    Ja sekin tähän piti kirjottaa, että:
    Aktiivisuutta kiitos! senkin pullero rommikoira! Et oo pitkään aikaan mitään laittanu tänne saatika minne muuallekkaan...! : D

    VastaaPoista