12. syyskuuta 2010

Sunnuntai oli kivan harmaa

Aika ihana viikonloppu, sain viimein sitä creme bruleeta jota oon hingunnu jo aika kauan, maistuu vaan niin hyvälle. Ja tänään tuli käytyä autokaupoilla ja Ikeassa. Eipä juuri mitään ole tullut tehtyä viikonloppuna, paitsi vähän luettua ja datailtua. No jos jotain järkevää pitää mainita, suoritin velvollisuuteni Miyandea kohtaan ja tein pari päivitystä sinne, alotin kirjallisuustyötäni ja edistin mantsan kyselytutkimusta. Että tämmöistä.

Mun piti tehdä vielä jonkinsorttinen sarjis TET:istä, mutta se sitten jäi... varmaan teen maanantaina jos jaksan. Olis sitten ainakin kolme... tai tällä hetkellä sitten kaks tehty kun kolmas tulis vasta sitten kun tetti päättyy. Nojaa, sen näkee sitten. Ja sit tänään piti saada jotain piirrettyä mutten saanu mitään aikaseks... Nojaa ehkä ny hahmoteltua mutta olisin ollu tyytyväinen jos olisin saanu tussattuakin. Ehkäpä huomenna...



Tuossa siis oli sitten se ensimmäinen sarjis... vähän turhan pientä tekstiä muttei voi mitää... Seuraavassa yritän tehdä vähän selkeämpää jälkeä. Piirtopöytä olis kyllä aika nasta juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti