23. lokakuuta 2010

Marskin lenkillä

Oltiin valokuvailemassa eilen kaverin kanssa Marskin lenkillä (en oikeastaan tiedä sen oikeaa virallista nimeä, mutta Mannerheimin patsas sieltä löytyy ainakin). Aamulla katselin vain ulos että nyt voisi olla kiva lähteä valokuvaamaan (tosin tänään olis ollu vielä parempi .__.) Sitten annoin Gikolle kolme vaihtoehtoa; tulla valokuvaamaan kanssani, tulla leipomaan meille tai tulla piristämään muuten vain. Hän valitsi tuon valokuvaamisen ja sitten oltiinkin matkalla sinne mettään.



Kuten huomaatte Giko on varsin.... pirteä lapsi ^^ Koska olen tälläinen pulsu, hän posettaakin paljon enemmän kuvissa kuin minä >:3 (Hään blogi)



Kävin stalkkailemassa mitä hän oli laittanut omaan blogiinsa siltä reissulta ja tämä näyttävästi pääsi sinne. Vähän värimuksintaa valitettavasti, vaikka ilman niitä ne voisi olla.... laadukkaampia or something.



Kappas vaan, Mannerheim ja hänen pikkusiskonsa. Aikalailla samaa näköä (...hetkonen?) Päästiin siis patsaalle ja sinne minäkin kiipesin.... ja viimeiseksi kerraksi jääkin. Vihaan hyppiä alas korkeista paikoista (hmm metri vain maan ja jalkojen välillä...) ja tälläkin kertaa tais mennä kymmenen minuuttia ennen kun sieltä hyppäsinkin.

Ja tässä kohdassa harmittaa aivan vietävästi kun Giko ei suostunut antaa laittaa yhtä sairaan hyvin onnistunutta kuvaa. Värimuokkauksia siinä ei tarvittu ollenkaan ja se olis ollu täydellinen..... why you little...



Siellä kauempana sitten istuskeleekin. Otin tuosta penkistä pelkästäänkin kuvan ja samoin metästäkin, mutta tilasyistä jätän ne nyt laittamatta (Miyandesta voi käydä bongaileen).



Ja tässäkin kohtaa alkaa ketuttaan kun en ole varma saiko hänen sivuprofiilikuvaa laittaa näytille (on meinaa sairaan hyvin enkä muokannu ollenkaan paitsi koon tietenkin pienemmäksi). Tuon jälkeen olis tullu sellainen kuva jossa Giko suorastaan näyttää huutavan "älä mee, tai viet multa kaikeeen!" Sen hän kyllä kielsi laittamasta '^'

Tosin en minäkään sallinu hänen laittavan minusta naamakuvia >:3

Niin jeps, teimme myös double memen Gikon kanssa tuon reissun jälkeen, voi käydä kurkkimassa Deviantartista. Oli ensimmäinen kerta kun piirtopöydällä piirrän ja sairaan kivaa oli ajoittain :'D

1 kommentti:

  1. Vaikutan pieneltä linssiludelta kun oon joka kuvassa ^^'

    mutta miten epäreilua kun en saanu laittaa lähes ollenkaan sun kuvia T^T
    vaan sen jossa sä oot selin *mutinaa mutinaa*

    VastaaPoista