21. elokuuta 2011

Must see

Sattumoisin törmäsin deviantartissa yhteen linkkiin, joka vei yhden leffan traileriin ja sen jälkeen aloinkin muistella toden teolla mitä leffoja haluan vielä päästä katsomaan/haluan katsoa. (Minähän olen siis melko huono käymään leffateatterissa saati sitten katsoa mitään leffaa telkkarista, se on tää kone joka vetää puoleensa :'D)



Punahilkka, tämä piti käydä katsomassa joskus vuonna nakkisota, mutta sen sijaan katsoimmekin porukalla Rion. No, ehkä mä vielä joskus saan nähdä tämän ja sitten päättää onko tämä hyvä vai ei (sillä monesta rööristä on kuulunu monenmoista mielipidettä tätä kohtaan).



Olen onneton, mutten ole vieläkään nähnyt tätä D: Mutta tätä en jätä kattomatta, en todellakaan! Jestas sentään, olen lukenut kaikki kirjat ja kattonu kaikki leffat tähän asti, mutta vain tämä on näkemättä. Ei, tämä on katsottava ja sillä sipali. Saapas nähdä pääsenkö katsomaan sitä ens viikon aikana~



Sherlock Holmes 2. Tästä oli puhetta joskus koulussa vielä silloin yläasteen aikana ja tosiaan sain nyt varmistuksen siihen, että tämmöinen on tulossa. Eka osa oli mahtava, tykkäsin erittäin paljon, joten tämäkin on siinä tapauksessa pakko päästä näkemään.



Mutta tämä on juuri se traileri, jonka kautta päädyin miettimään näitä. TINTTI! Jos tämmöinen tulee suomeen (/on tullut), olen ehdottomasti menossa katsomaan. Paljoakaan en ole loppujen lopuksi tinttiä lukenut ja katsonut, mutta pidän siitä paljonkin, joten ehkä sen takia tämä onkin pakko nähdä.

+



Tämän todennäköisemmin katselen vain kotisohvalta, sillä traileri ei vaikuttanut kuitenkaan olevan niin hyvä. Mutta haluan silti nähdä tämänkin, vaikutti loppujen lopuksi hupaisalta.

3 kommenttia:

  1. Toi sherlock on tosiaan pakko nähä! 8D
    ja tuo sucker punch on kans pakko nähä, vaikkakin oon kuullu siitä vähän ettei olis oikein hyvä ^^' mutta silti! :B

    VastaaPoista
  2. Hoho, koska mennään kattoon? >:3

    Hmm sucker punch löytyy varmaan jostain makuunistakin jo, et varmaan pitäis sit joku ilta pitää leffamaratoni? :'D

    VastaaPoista
  3. heee~ leffamaratooni kuulostaa hyvältä~ :DDDD

    VastaaPoista