15. lokakuuta 2011

Päivä 11

Pistä soittimesti sekoitukselle ja kirjota 10 biisiä, jotka tulevat vastaan.

~ 1. KARMA DISCORD - SuG ~

En pahemmin välitä kappaleesta, vaikka joskus se onkin ihan jees. Sattui olemaan valittuna iTunesissa ja tuli sen takia vastaan.



~ 2. Rainbow Magic Orchestra - LM.C ~

Ensimmäisiä kappaleita, joita Giko on mulle koskaan kuunnelluttanut LM.C:ltä. Tykkään tästä edelleenkin, koska se vaan on tunnelmaltaan... sairas XD Okei ehkei ihan sitä, mutta jotain sellaista, josta vain tykkään. Totesimme silloin ja totean edelleenkin, etten välttämättä haluaisi kuunnella tätä, kun kävelen yksin pimeässä puistossa.



~ 3. FOREVER LOVE - ℃-ute ~

En muista enää missä vaiheessa aloin c-utea kuuntelemaan, mutta todennäköisemmin klikkasin jotain linkkiä youtubessa, joka sattui olemaan ehdotettuna Buonon rinnalla. Tämä taisi olla niitä ekoja kappaleita, joihin koukutuin ja on edelleenkin lemppareitani. Tuon koreografian haluaisin vielä opetella~



~ 4. SORA涙色 - LM.C ~

Taas LM.C:tä, mutten ihmettele, kun oma iTunesini koostuu pääosin siitä ^^' Mulle tulee tästä mieleen... no taivas XD ja joku aurinkoinen keli meren rannalla.



~ 5. Bell the CAT - LM.C ~

Niin, taas LM.C:tä :'D Listani kertoo että tämä on viimeinen kappale heiltä, joka tuli sekoituksella.



~ 6. early morning children - SuG ~

Hmm... SuGia taas. Tosin en tajua miks tämmönen turha pieni ja lyhyt biisi on valittuna siellä soittolistalla.... nojaa, ihan jees sekin on. Videota ei löytynyt tästä kappaleesta, joten pahoittelen. Jos haluat kuunnella sen, suosittelen ostamaan samantien SuGin TOKYO MUZiCAL HOTEL -levyn tai etsimään ko kappale jostain päin nettiä.

~ 7. On Our Way - Christina Aguilera ~

Jos olisin hivenenkin tanssillisesti lahjakkaampi, tanssisin oikein mielelläni yksin tämän kappaleen tahtiin. Se inspiroi minua monella tavalla ja pidänkin siitä todella paljon. Christina on muutenkin mielestäni tuottanut monta hyvääkin kappaletta, joita löytyy mummuassa iPodistani ja samoin myös iTunesista.

Tän tahtiin on myös mukava venytellä~




~ 8. Monochrome Frame - Kanon Wakeshima ~

Jeij, Kanoniakin vähäsen~ Ei ehkä lemppari biisejä häneltä, mutta tästäkin pidän paljon.



~ 9. BINGO! - AKB48 ~

Alunperin törmäsin AKB48 kun katsoin heiltä beginnerin jonkun pätkästyn tanssivideon. Vasta sen jälkeen törmäsin tähänkin. Hmmm... nojaa ainoa mitä voin sanoa on bingo bingo! :'D



~ 10. Suna no Oshiro - Kanon Wakeshima ~

Ja listani päättyy Kanonin kipaleella, joka oikeastaan aikoinaan koukutti hänen koko tuotantoonsa täysin. Satuin kuuntelemaan Suna no Oshiron, kun vaihtelun vuoksi katsoin Vampire Knight -animen lopputekstit. Ja luoja, meinasin ihan oikeasti alkaa itkemään o.o Kappale liikutti niin paljon, etten oikeastaan muista mikä toinen kappale olisi aiheuttanut samanlaisen reaktion. Se on... eläydyn siihen ihan täysillä, tai ainakin melko usein.

(huomioikaa Wakeshiman asukokonaisuus! Haluan korsetista lähtien nuo kuteet itselleni!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti